Type Here to Get Search Results !

CIO GRUP - SİBER AĞ DEFENSX TOPLANTISI

BugΓΌn CIO GRUP olarak bugΓΌn toplantΔ±larΔ±mΔ±zΔ±n ikincisini yaptΔ±k. ToplantΔ±larΔ±mΔ±zda CIO arkadaşlara ile yΓΌz yΓΌze bir araya gelip hem dostluklarΔ±mΔ±zΔ± hemde ICT konularΔ±ndaki yeni ΓΌrΓΌnler ile bilgilerimizi arttΔ±rΔ±yoruz. Burada hedefimiz ΓΆzellikle de varsa daha Γ§ok yerli ΓΌrΓΌnleri tanΔ±nΔ±r hale getirmek. BugΓΌnkΓΌ gΓΌndem konumuz da DefensX di. Defensx firmasΔ± geliştirmiş olduğu ΓΌrΓΌnΓΌ ile yurt dışı yatΔ±rΔ±m almış , genel merkezi ABD de olan kurucularΔ± da yerli olan bir firmamΔ±z. Γ–zellikle Web tarayΔ±cΔ±sΔ± ΓΌzerinden gelebilecek siber gΓΌvenlik tehditlerine karşı çâzΓΌm sunmakta.

Güvenlik deyince şirketler iç networkünü koruma yânünden Firewall, Siem yada EDR gibi çâzümler kullanmakta. Buna ilaveten günümüzde artık uygulamalar intranet yada internet üzerinden olsun SaaS mantıklı, Portal yapısında yada Web tabanlı uygulamalar. Dolayısı ile uygulamalar kullanıcı bilgisayarları yada mobil cihazlar üzerinden browser üzerinden kullanılmakta. DefensX de kullanıcıların bu giriş kapısını diğer güvenlik çâzümlerine ilaveten birçok fonksiyonu ile güvenli hale getirmekte.

Bugünkü sponsorumuz DefensX çâzüm ortağı OSELO şirketimzdi. Kendileri hem çeşitli konularda çâzümler sunan Sistem Entegratârlüğü yapmaktalar hemde sibergüvenlik alanında DefensX ile beraber çalışmaktalar. OSELO firmamıza vermiş oldukları bilgiler ve misafirperverliği için teşekkür eder, Katılımcı CIO arkadaşlarımızada katılımları ve bilgi ve tecrübe katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.
hashtagsibergΓΌvenlik hashtagdefensx hashtagSecurebrowser



Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.